НАЧАЛОNextВРАТИ ЗА АПАРТАМЕНТNextMySolid HHi

СЕРИЯ MySolid HHi

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ ВРЪХ В СОЛИД 55 СЕ КАЗВА MYSOLID ННI

MySolid HHi

ВРАТАТА НА БЪДЕЩЕТО

В тази блиндирана врата са събрани всички иновации, които компанията е постигнала в сигурността и дизайна. Изборът дали да отключите с пръст или с мобилен телефон е изцяло ваш, защото моделът се заключва единствено с електромеханична брава. Функционалната видеошпионка допълва усещането, че тази врата наистина е специална. Всичко това, в комбинация с ексклузивен дизайн и скрити панти, правят тази врата вълнуващ избор за новаторите и ценители на детайла.

ПРЕДИМСТВА

ПРЕДИМСТВА

Алармира силно ако се опитат да я отворят!

Вграден дисплей - можете да отключвате и заключвате, можете да давате или отнемате достъп до вратата, а настройките ще ви се сторят катодетска игра!

Вратата се заключва сама!

Да си отключите с пръст е така лесно! Отключването с помощта на пръстов отпечатък, включено в този модел го прави ексклузивен, високотехнологичен и изключително сигурен.

Управлявате вратата си с приложението solid.me. Винаги имате връзка. Където и да сте!

ЛЕКО ОТВАРЯНЕ, ЛЕКО ЗАТВАРЯНЕ
ЛЕКО ОТВАРЯНЕ, ЛЕКО ЗАТВАРЯНЕ
ЛЕКО ОТВАРЯНЕ, ЛЕКО ЗАТВАРЯНЕ

ЛЕКО ОТВАРЯНЕ, ЛЕКО ЗАТВАРЯНЕ

Този високотехнилогичен модел изисква и специално внимание към неговото отваряне и затваряне. А изключителният дизайн на вратата не позволява никакви външни елементи, които да засенчат нейната красота. Затова MySolid HHi притежава вграден хидравличен автомат, с който отварянето и затварянето да бъдат неусетно леки.

Врати от същата категория

Комбинирайте с

Интериорни врати

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

Гаражни врати

КЪМ ПРОДУКТИТЕ