ПОЛЕЗНО

ЧЕСТО СРЕЩАНИ ВЪПРОСИ И ИНТЕРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ

ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ

Solid Doors Center предлага на своите клиенти и партньори единствен по рода си денонощно реагиращ 24-часов гаранционен и извън гаранционен сервиз с първокласна консултация и обслужване.

Пазете номера на вратата си

Важна информация, която ви съветваме да запазите след монтаж е номерът на вашата врата. Всяка врата има номер, който се състои от буква и шест цифри и е описанв договора ви. Пазете го - това е идентификационният номер на вратата, чрез който следим всяко движение или промяна в нейното досие.

Съчетайте вратата за баня с останалите

Вратата за баня е част от общия интериор и може да изглежда идентично като останалите. Тя е създадена специално за банята, но е разработена така, че да не можете да я различите от останалите врати в общата картина на вашия дом.

Smart вратата ще работи ако няма ток

Smart вратите на Солид имат вградено захранване. Ако спре токът, имате акумулатор, който да подава захранване към електрониката на вратата. Акумулаторът е консуматив, затова препоръчваме да се сменя на две години.

Губите ключ? Няма проблем.

Solid Doors Center разполага със собствено добре структурирано сервизно звено. Без значение дали вратата ви е в гаранция или не, опитните сервизни експерти са на ваше разположение. А в случай на спешна ситуация, ние разполагаме с денонощна аварийна помощ.

Ценови диапазон на продуктите

Нашите продукти са в широк ценови диапазон. Имаме както бюджетни врати, така и висок клас модели, които не могат да бъдат намерени на друго място в България. А нашите експерти и интериорни дизайнери ще ви консултират без значение отценовия диапазон, към който сте се насочили. Тази консултация е комплимент от нас към вас.

Пазете гаранционната карта

Като всяко изделие, нашите врати имат гаранция, която е 24 месеца. В случай, че за този период имате нужда от услугите на нашия сервиз е необходимо да предоставите гаранционната си карта. Това е задължителна процедура преди въвеждане на рекламация, затова ви съветваме да я пазите при останалите документи на вашата врата.